Dit ben ik


Ik ben Jildu van Duijvenvoorde-de Jonge
Geboren 21-04-1985 in Den Haag.
Ik kom uit een warm gezin, mijn ouders zijn in 1980 getrouwd en ik heb een oudere en een jongere broer.Toen ik 2 jaar was zijn we naar Oegstgeest verhuisd, waar ik nu (met een verhuizing naar Leiden en Katwijk) nu zelf ook weer woon.
Na mijn HAVO ben ik SPH (sociaal pedagogische hulpverlening) gaan doen, maar in mijn stagejaar kwam ik erachter dat het in de praktijk toch niet zo mijn ding was om in een groep te werken. Ik ging opzoek naar een opleiding/baan die meer één op één gericht was en kwam terecht bij logopedie.
Sinds 2010 werk ik bij Logopediepraktijk Heijmans in Wasssenaar, met erg veel plezier.


In 2005 heb ik Dennis leren kennen. In 2009 zijn wij met z'n tweeën getrouwd op het gaafste plekje van de wereld, Central Park, New York.
Precies een jaar later zijn we in de kerk getrouwd en hebben we een feest gegeven voor onze lieve familie en vrienden. Ik was toen 5 maanden zwanger van Lucy. Op Lucy's 2e verjaardag konden wij trots vertellen dat we weer zwanger waren. 


1 opmerking:

  1. Ha, Jil, wat leuk om jouw blog nu ook eens uitgebreid te bekijken, het werd tijd...Bedankt voor je enthousiasme voor mij als beginnend blogger. We hebben je toch wel een handige naam gegeven. HIj komt trouwens uit de Elgersma- stamboom, dus vande moeder van mijn moeder. In 15 nog wat komt hij daar een keer voor. VErder heten de vrouwen Jildou of Jildau.Die naam hoor je wel vaker. Succes verder!

    BeantwoordenVerwijderen

Volg mij via e-mail